Recipe Search ResultsΓαλακτομπούρεκο με καταΐφι
Ab logo
  • Γαλακτομπούρεκο με καταΐφι

Γαλακτομπούρεκο με καταΐφι

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Γαλακτομπούρεκο με καταΐφι
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 700 γρ. γάλα φρέσκο (για την κρέμα)
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% (για την κρέμα)
  • 160 γρ. ζάχαρη (για την κρέμα)
  • 2 ολόκληρα αβγά (για την κρέμα)
  • 6 κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
  • 80 γρ. κορν φλάουρ (για την κρέμα)
  • 1 κλωναράκι βανίλιας (για την κρέμα)
  • 250 γρ. καταΐφι (για το φύλλο)
  • 250 γρ. βούτυρο (για το φύλλο)
  • 500 γρ. Ζάχαρη (για το σιρόπι)
  • 20 γρ. Γλυκόζη (για το σιρόπι)
  • 300 γρ. νερό (για το σιρόπι)
  • 700 γρ. γάλα φρέσκο (για την κρέμα)
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% (για την κρέμα)
  • 160 γρ. ζάχαρη (για την κρέμα)
  • 2 ολόκληρα αβγά (για την κρέμα)
  • 6 κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
  • 80 γρ. κορν φλάουρ (για την κρέμα)
  • 1 κλωναράκι βανίλιας (για την κρέμα)
  • 250 γρ. καταΐφι (για το φύλλο)
  • 250 γρ. βούτυρο (για το φύλλο)
  • 500 γρ. Ζάχαρη (για το σιρόπι)
  • 20 γρ. Γλυκόζη (για το σιρόπι)
  • 300 γρ. νερό (για το σιρόπι)