PT1H30M12 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h07/hef/8909282836510.jpg?buildNumber=1/2 φλυτζάνι καρυδόψιχα χοντροκομμένη (για τη γέμιση)1/2 φλυτζάνι χυμός πορτοκάλι (για το γλάσο ψησίματος)15 κάστανα προβρασμένα κομμένα στα δύο (για τη γέμιση)15 δαμάσκηνα κομμένα στα δύο (για τη γέμιση)1 (χυμός) (για τη γέμιση) πορτοκάλι1 φλυτζάνι κονιάκ (για τη γέμιση)1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομένο (για τη γέμιση)300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (μια φορά περασμένος) (για τη γέμιση)3 (για τη γέμιση) λουκάνικα ΑΒ επιλογή μαύρου χοίρουεντόσθια (ψιλοκομμένο) (για τη γέμιση)1/4 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο (για τη γέμιση)1/2 πορτοκάλι (ξύσμα)1 κλαδάκι θυμάρι φρέσκο3 κουταλιές βούτυρο Ροδάμι2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ (για τη γέμιση)3 κιλών γαλοπούλα1/2 φλυτζάνι κουκουνάρι καβουρντισμένο (για τη γέμιση)1 κουταλιά της σούπας βούτυρο Ροδάμι (για το γλάσο ψησίματος)1 κουταλιά της σούπας μέλι (για το γλάσο ψησίματος)1 κλαδάκι δενδρολίβανο (για τη σάλτσα)1 φλυτζάνι ξηρό λευκό κρασί (για τη σάλτσα)1 λίτρο ζωμό κότας (για τη σάλτσα)1 φλυτζάνι του τσαγιού μαυροδάφνη (για τη σάλτσα)3 κουταλιά αλεύριόλα τα υγρά του ψησίματος (που έμειναν στο ταψί) (για τη σάλτσα)φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη γέμιση)αλάτι (για τη γέμιση)2 φλυτζάνια κρουτόν (για τη γέμιση)1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκάλι (για τη γέμιση)