Γαλοπούλα γεμιστή με πράσο, πορτοκάλι, μέλι και κονιάκ
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 1 φλ. Πλιγούρι (για τη γέμιση)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 1 πορτοκάλι σε φέτες (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 3 κ.σ. κουκουνάρια
- 3 κ.σ. σταφίδα μαύρη (για τη γέμιση)
- 1 πράσο σε ροδέλες (για τη γέμιση)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ροδέλες (για τη γέμιση)
- 2,5 Kg γαλοπούλα
- πιπέρι
- 3 kg πατάτες κυδωνάτες
- Αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
- 2 πορτοκάλια (χυμός και ξύσμα)
- 100 ml κονιάκ της επιλογής σας
- 100 ml ελαιόλαδο
- 5 κ.σούπας μέλι
- 1 φλ. Πλιγούρι (για τη γέμιση)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 1 πορτοκάλι σε φέτες (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 3 κ.σ. κουκουνάρια
- 3 κ.σ. σταφίδα μαύρη (για τη γέμιση)
- 1 πράσο σε ροδέλες (για τη γέμιση)
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ροδέλες (για τη γέμιση)
- 2,5 Kg γαλοπούλα
- πιπέρι
- 3 kg πατάτες κυδωνάτες
- Αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
- 2 πορτοκάλια (χυμός και ξύσμα)