Γαλοπούλα πορτοκαλένια, γεμιστή με ξερά φρούτα και κινόα
PT1H30M8 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/ha8/h5f/9029867896862.jpg?buildNumber=1 γαλοπούλα 3-3½ κιλά, καθαρισμένη4 μικρά πορτοκάλια κομμένα σε φέτες 0,5 εκ. + 1/2 πορτοκάλι έξτρα1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο50 ml λικέρ πορτοκάλι1 κ.σ. κορν φλάουρ, διαλυμένο σε 2κ.σ. νερό2 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλιαλάτι1 φλ. ζωμός κόταςπιπέρι50 g κράνμπερις, αποξηραμένα (για τη γέμιση)200 g κάστανα, βρασμένα, καθαρισμένα και χοντροσπασμένα (για τη γέμιση)50 g μανιτάρια, αποξηραμένα μέρος), σε ροδέλες (για τη γέμιση)2 g πράσα, (μόνο το άσπρο μέρος) σε ροδέλες (για τη γέμιση)150 g κινόα (για τη γέμιση)4 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)50 g βερίκοκα αποξηραμένα, κομμένα σε κομμάτια (για τη γέμιση)50 ml κονιάκ (για τη γέμιση)2 φλ. ζωμός κότας (για τη γέμιση)πιπέρι (για τη γέμιση)αλάτι (για τη γέμιση)