Γαλοπούλα ψημένη στη σακούλα, γεμιστή με κιμά
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 κρεμμύδι ολόκληρο καθαρισμένο (για μέσα στη σακούλα)
- 225 φλιτζάνια ξίδι λευκό (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1/2 κουταλιά σούπας πιπέρι μαύρο σε κόκκους (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (για το γλάσσο βερίκοκου)
- λεμόνι σε λεπτές φέτες (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1/2 πορτοκάλι σε λεπτές φέτες (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 2 κρεμμύδια μεγάλα ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1,5 φλιτζάνια ξερά βερίκοκα (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο (για μέσα στη σακούλα)
- 1 μέτρια γαλοπούλα
- 1 καρότο καθαρισμένο (για μέσα στη σακούλα)
- πιπέρι
- Αλάτι
- 1 πρέζα κανέλα
- 1/2 φλιτζάνι κονιάκ
- 2 κουταλιές σούπας σταφίδες μαύρες
- 2 κουταλιές σούπας φουντούκια καβουρντισμένα
- 2 κουταλιές σούπας κουκουνάρι καβουρντισμένο
- 2 κουταλιές σούπας ρύζι καρολίνα
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο αγελαδινό
- 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ολόκληρο καθαρισμένο (για μέσα στη σακούλα)
- 225 φλιτζάνια ξίδι λευκό (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 κουταλάκι γλυκού μουστάρδα (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1/2 κουταλιά σούπας πιπέρι μαύρο σε κόκκους (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (για το γλάσσο βερίκοκου)
- λεμόνι σε λεπτές φέτες (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1/2 πορτοκάλι σε λεπτές φέτες (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 2 κρεμμύδια μεγάλα ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1,5 φλιτζάνια ξερά βερίκοκα (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη (για το γλάσσο βερίκοκου)
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο (για μέσα στη σακούλα)
- 1 μέτρια γαλοπούλα