Recipe Search ResultsΓαρίδες πανέ µε σουσάµι και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
Ab logo
  • Γαρίδες πανέ µε σουσάµι και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

Γαρίδες πανέ µε σουσάµι και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Γαρίδες πανέ µε σουσάµι και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • αλάτι
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1 κ. γ. πελτέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
  • αλάτι
  • 1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένη
  • 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (ή περισσότερες ανάλογα με το γούστο σας)
  • 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 500 g. πιπεριές Φλωρίνης
  • 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
  • 1 φλ. αλεύρι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 αβγά
  • 20 g. μαυροσούσαμο
  • 120 g. σουσάμι
  • 500 g. γαρίδες Νο 1 ή Νο 2, καθαρισμένες (κρατάμε μόνο τις ουρές)
  • 1 κ. σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
  • αλάτι
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1 κ. γ. πελτέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
  • αλάτι
  • 1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένη
  • 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (ή περισσότερες ανάλογα με το γούστο σας)
  • 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 500 g. πιπεριές Φλωρίνης
  • 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
  • 1 φλ. αλεύρι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 αβγά
  • 20 g. μαυροσούσαμο