Γαρίδες πανέ µε σουσάµι και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- αλάτι
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κ. γ. πελτέ
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
- αλάτι
- 1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένη
- 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (ή περισσότερες ανάλογα με το γούστο σας)
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 500 g. πιπεριές Φλωρίνης
- 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- 1 φλ. αλεύρι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 αβγά
- 20 g. μαυροσούσαμο
- 120 g. σουσάμι
- 500 g. γαρίδες Νο 1 ή Νο 2, καθαρισμένες (κρατάμε μόνο τις ουρές)
- 1 κ. σ. ξίδι από κόκκινο κρασί
- αλάτι
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κ. γ. πελτέ
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή
- αλάτι
- 1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένη
- 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (ή περισσότερες ανάλογα με το γούστο σας)
- 50 ml έ. π. ελαιόλαδο
- 500 g. πιπεριές Φλωρίνης
- 3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
- 1 φλ. αλεύρι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 αβγά
- 20 g. μαυροσούσαμο