Γαύρος φιλέτο πανέ με πικάντικη μαγιονέζα
by #MadeWithAB
Θαλασσινοί μεζέδες για το καλοκαίρι

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό γαύρος χοντρός, καθαρισμένος από εντόσθια, κεφάλια
- 300 g. φρυγανιά, τριμμένη
- 150 g. αλεύρι
- 1 φλ. μαγιονέζα
- 4 αβγά, ελαφρά χτυπημένα
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ. γ. μαραθόσπορος, σκόνη
- 1 πιπεριά κόκκινη, τριμμένη
- 500 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 κ. γ. μαραθόσπορος, σκόνη
- 4 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
- 1 κιλό γαύρος χοντρός, καθαρισμένος από εντόσθια, κεφάλια
- 300 g. φρυγανιά, τριμμένη
- 150 g. αλεύρι
- 1 φλ. μαγιονέζα
- 4 αβγά, ελαφρά χτυπημένα
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ. γ. μαραθόσπορος, σκόνη
- 1 πιπεριά κόκκινη, τριμμένη
- 500 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
- 1 μικρή καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 κ. γ. μαραθόσπορος, σκόνη
- 4 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα