Γεμιστά αμπελόφυλλα με ρύζι και κουκουνάρια
by Σιμόνη Καφίρη

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 φλιτζάνιαα ρύζι καρολίνα
- 130 Αμπελόφυλλα
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 8 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα
- 12 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- 3 κ.σ. κουκουνάρια
- Γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
- Λίγες φέτες λεμονιού (για το σερβίρισμα)
- 2 φλιτζάνιαα ρύζι καρολίνα
- 130 Αμπελόφυλλα
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 8 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα
- 12 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζάνι δυόσμο, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- 3 κ.σ. κουκουνάρια
- Γιαούρτι (για το σερβίρισμα)
- Λίγες φέτες λεμονιού (για το σερβίρισμα)