Γεμιστοί χουρμάδες και πράσινη σάλτσα ελιάς
by Σιμόνη Καφίρη

Hard
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 30 φρέσκους ή αποξηραμένους χουρμάδες
- 15 λωρίδες μπέικον, κομμένες στη μέση κατά μήκος
- 30 ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρδισμένα
- 1/2 κιλό πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι
- 2 μικρά ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 καυτερή πιπερίτσα , ψιλοκομμένη
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ξίδι
- 30 φρέσκους ή αποξηραμένους χουρμάδες
- 15 λωρίδες μπέικον, κομμένες στη μέση κατά μήκος
- 30 ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρδισμένα
- 1/2 κιλό πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι
- 2 μικρά ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 καυτερή πιπερίτσα , ψιλοκομμένη
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ξίδι