Γιαούρτι µε granola και αρωµατισµένες φράουλες
by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 φλ. φράουλες, κομμένες
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- 2 κ. σ. μέλι
- σπόρους από 1 λωβό βανίλιας
- 500 g. νιφάδες βρώμης
- 1 φλ. κολοκυθόσπορο
- 1 φλ. ηλιόσπορο
- 1 φλ. αμύγδαλα λευκά σπασμένα
- 1 φλ. σουσάμι
- 5 κ. σ. μέλι
- 1 κ. γ. αλάτι
- 400 g. γιαούρτι, της αρεσκείας μας
- 5 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
- 2 φλ. φράουλες, κομμένες
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- 2 κ. σ. μέλι
- σπόρους από 1 λωβό βανίλιας
- 500 g. νιφάδες βρώμης
- 1 φλ. κολοκυθόσπορο
- 1 φλ. ηλιόσπορο
- 1 φλ. αμύγδαλα λευκά σπασμένα
- 1 φλ. σουσάμι
- 5 κ. σ. μέλι
- 1 κ. γ. αλάτι
- 400 g. γιαούρτι, της αρεσκείας μας
- 5 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο