Γιαούρτι με ελαφριά κομπόστα ροδάκινο με μέλι και αμύγδαλα
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 2 κ. σ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα
- 400 γρ. γιαούρτι
- 2 ροδάκινα, κομμένα στα 6, κυδωνάτα
- 100 ml νερό
- 30 γρ. μέλι
- 15 ml χυμός λάιμ ή λεμόνι
- 1 κλαράκι αρμπαρόριζα ή λεβάντα
- 2 κ. σ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα
- 400 γρ. γιαούρτι
- 2 ροδάκινα, κομμένα στα 6, κυδωνάτα
- 100 ml νερό
- 30 γρ. μέλι
- 15 ml χυμός λάιμ ή λεμόνι
- 1 κλαράκι αρμπαρόριζα ή λεβάντα