Recipe Search ResultsΓιαούρτι με ελαφριά κομπόστα ροδάκινο με μέλι και αμύγδαλα
Ab logo
  • Γιαούρτι με ελαφριά κομπόστα ροδάκινο με μέλι και αμύγδαλα

Γιαούρτι με ελαφριά κομπόστα ροδάκινο με μέλι και αμύγδαλα

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
High Protein
Breakfast,Brunch
Snacks
Γιαούρτι με ελαφριά κομπόστα ροδάκινο με μέλι και αμύγδαλα

Ingredients for 2 People

2 People
  • 2 κ. σ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα
  • 400 γρ. γιαούρτι
  • 2 ροδάκινα, κομμένα στα 6, κυδωνάτα
  • 100 ml νερό
  • 30 γρ. μέλι
  • 15 ml χυμός λάιμ ή λεμόνι
  • 1 κλαράκι αρμπαρόριζα ή λεβάντα

Shop this recipe

Essential ingredients
  • Ροδάκινα Πρώιμα Ελληνικά
    This item is no longer available
    7063200
  • Νερό Φυσικό Επιτραπέζιο 500ml
    This item is no longer available
    7092021
  • Start cooking

    Κομπόστα: Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, το μέλι, τον χυμό λάιμ και την αρμπαρόριζα ή τη λεβάντα. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα ροδάκινα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το κατσαρολάκι καλά με το καπάκι του και σιγομαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Αφαιρούμε τα ροδάκινα και δένουμε λίγο το ζουμί, αν θέλουμε, σε ελαφρύ σιρόπι. Πετάμε το αρωματικό.
    Σερβίρουμε το γιαούρτι και το γαρνίρουμε με την κομπόστα και τα αμύγδαλα.  

     

    Rating
    Not rated yet
    Have you tried this recipe?
    Tell us how much you enjoyed it!
    International
    High Protein
    Breakfast,Brunch
    Breakfast,Brunch
    All seasons
    Snacks
    • Γιαούρτι με ελαφριά κομπόστα ροδάκινο με μέλι και αμύγδαλα

    Shop this recipe

    Essential ingredients
  • Ροδάκινα Πρώιμα Ελληνικά
    This item is no longer available
    7063200
  • Νερό Φυσικό Επιτραπέζιο 500ml
    This item is no longer available
    7092021