Γιαούρτι με ελαφριά κομπόστα ροδάκινο με μέλι και αμύγδαλα
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
Not rated yetHigh Protein
Breakfast,Brunch
Snacks
Shop this recipe

Ingredients for 2 People
- 2 κ. σ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα
- 400 γρ. γιαούρτι
- 2 ροδάκινα, κομμένα στα 6, κυδωνάτα
- 100 ml νερό
- 30 γρ. μέλι
- 15 ml χυμός λάιμ ή λεμόνι
- 1 κλαράκι αρμπαρόριζα ή λεβάντα
Shop this recipe
Essential ingredients
7102084
7129928
7063200
7092021
Load 2 more products
Start cooking
Κομπόστα: Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, το μέλι, τον χυμό λάιμ και την αρμπαρόριζα ή τη λεβάντα. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα ροδάκινα, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το κατσαρολάκι καλά με το καπάκι του και σιγομαγειρεύουμε για 15 λεπτά. Αφαιρούμε τα ροδάκινα και δένουμε λίγο το ζουμί, αν θέλουμε, σε ελαφρύ σιρόπι. Πετάμε το αρωματικό.
Σερβίρουμε το γιαούρτι και το γαρνίρουμε με την κομπόστα και τα αμύγδαλα.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
High Protein
Breakfast,Brunch
Breakfast,Brunch
All seasons
Snacks
Shop this recipe
Essential ingredients
7102084
7129928
7063200
7092021
Load 2 more products