Γιαουρτλού Κεμπάπ με Γαλοτύρι
"Αυτή την Τσικνοπέμπτη, το #MadewithAB ετοιμάζει για εσένα το πιο οικονομικό & νόστιμο γιαουρτλού κεμπάπ με γαλοτύρι. Μία συνταγή ""κάτω από €10""!
"
Difficulty
EasyDuration
>60'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Fat Thursday
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 8 πίτες για σουβλάκι (για το κεμπάπ)
- 2 συσκευασίες συσκευασίες κεμπάπ (για το κεμπάπ)
- 200 g στραγγιστό γιαούρτι, πλήρες (για το κεμπάπ)
- 150 g γαλοτύρι (για το κεμπάπ)
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανός (για το κεμπάπ)
- 300 g χυμός τομάτας (για τη σάλτσα τομάτας)
- 100 ml νερό (για τη σάλτσα τομάτας)
- 1 σκελίδα σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη (για τη σάλτσα τομάτας)
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη (για τη σάλτσα τομάτας)
- 20 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα τομάτας)
- κόκκινο πιπέρι (για τη σάλτσα τομάτας)
- μπούκοβο (για τη σάλτσα τομάτας)
Shop this recipe
Essential ingredients
7149955
7129947
7139285
Already in the kitchen
7064307
Load 4 more products
Start cooking
1. Σε ένα τηγάνι ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και το σκόρδο, πολτοποιημένο. 2. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και την κρατάμε ζεστή. 3. Παράλληλα, ανακατεύουμε το γιαούρτι με το γαλοτύρι. 4. Ψήνουμε τα κεμπάπ και τις πίτες σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. 5. Σερβίρουμε τις πίτες κομμένες σε μικρότερα κομμάτια, ακουμπάμε από πάνω τα κεμπάπ και περιχύνουμε με την σάλτσα. 6. Τέλος, προσθέτουμε το μίγμα με το γαλοτύρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Fat Thursday
Dinner
Winter
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7149955
7129947
7139285
Already in the kitchen
7064307
Load 4 more products