Γίδα στη γάστρα
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
AverageDuration
>60'Pricing
MediumRating
4 of 5Classic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 1,5 κιλά γίδα
- 6 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδου
- 1,5 φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
- 2 φυλλαράκια δάφνης
- 4 ψιλοκομμένα καρότα
- Αλάτι
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7064229
7064248
7062286
7133875
Load 4 more products
Start cooking
Aλατοπιπερώνουμε τη γίδα, τη βάζουμε στη γάστρα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Pίχνουμε 5 ποτήρια νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 2-3 ώρες περίπου στο φούρνο στους 150-200°C. Σημείωση Aν θέλουμε το φαγητό μας να γίνει πιο γρήγορα νεροβράζουμε τη γίδα για περίπου 30 λεπτά.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7064229
7064248
7062286
7133875
Load 4 more products