Start cooking
Για τα μπισκότα Gingerbread: Στο μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε τη μελάσα και το αυγό, τα μπαχαρικά και τέλος το αλεύρι και τη σόδα κοσκινισμένα. Πλάθουμε ομοιόμορφα, τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό χαρτί μπισκότα και ψήνουμε στους 180ο C για 10 λεπτά. Για το Latte: Βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με τα μπαχαρικά, αποσύρουμε, προσθέτουμε τη μελάσα και χτυπάμε στο μπλέντερ. Μεταφέρουμε το latte σε μεγάλες κούπες, προσθέτουμε κρύο αφρόγαλα και σερβίρουμε μαζί με τα μπισκότα.