Gingerbread Latte και Μπισκότα
by Food blogger Funky Cook

Easy
1'- 30'
0/5
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 130 g Bούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
- 280 Aλεύρι μαλακό
- 75 g Mαύρη μαλακή ζάχαρη
- 75 g Mελάσα
- 1 Aυγό
- 1 κουτ. γλυκού Tζίντζερ σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού Mπαχάρι σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού Γαρίφαλο σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Μοσχοκάρυδο
- 1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
- 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1000 ml NOYNOY Family Πλήρες
- 1 κουτ. γλυκού Tζίντζερ σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Mπαχάρι σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Γαρίφαλο σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Μοσχοκάρυδο σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Kανέλα σκόνη
- 130 g Bούτυρο ΝΟΥΝΟΥ, σε θερμοκρασία δωματίου
- 280 Aλεύρι μαλακό
- 75 g Mαύρη μαλακή ζάχαρη
- 75 g Mελάσα
- 1 Aυγό
- 1 κουτ. γλυκού Tζίντζερ σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού Mπαχάρι σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού Γαρίφαλο σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Μοσχοκάρυδο
- 1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
- 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1000 ml NOYNOY Family Πλήρες
- 1 κουτ. γλυκού Tζίντζερ σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Mπαχάρι σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού Γαρίφαλο σκόνη