Ab logo
  • Gingerbread

Gingerbread

by Στέλιος Παρλιάρος

Difficulty

Easy

Duration

31'- 60'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Christmas
Desserts
Gingerbread

Ingredients for 1 People

1 People
  • 350 g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/4 g μπέικιν πάουντερ
  • 250 g ζάχαρη καστανή
  • 250 g βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 αβγό
  • 1/4 κ.γ. γαρίφαλο, σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
  • 1/4 κ.γ. γλυκάνισο
  • 1/4 κ.γ. πιπέρι, τριμμένο

Start cooking

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί, τα ζυμώνουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ να σφίξει η ζύμη. Ανοίγουμε τα μπισκότα σε λεπτό φύλλο 3-4 χιλ. και με κουπάτ κόβουμε χριστουγεννιάτικα σχήματα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Christmas
Dessert
Desserts
  • Gingerbread