Recipe Search ResultsΓιουβαρλάκια καλοκαιρινά
Ab logo
  • Γιουβαρλάκια καλοκαιρινά

Γιουβαρλάκια καλοκαιρινά

by AB FOODSTORIES
Γιουβαρλάκια καλοκαιρινά
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 3 κ. σ. ρύζι γλασέ (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 2 πατάτες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • 4 ντομάτες ώριμες, πολτοποιημένες
  • 1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε μέτρια κομμάτια
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για το αλεύρωμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 500 κιμάς μοσχαρίσιος (Για τα γιουβαρλάκια)
  • πιπέρι (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 150 ml νερό (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 1 πιπεριά κέρατο, τριμμένη στον πολτοποιητή (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 7-8 κλωναράκια μαϊντανός, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 7-8 κλωναράκια άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τα γιουβαρλάκια)
  • αλάτι (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 3 κ. σ. ρύζι γλασέ (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 2 πατάτες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • 4 ντομάτες ώριμες, πολτοποιημένες
  • 1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε μέτρια κομμάτια
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για το αλεύρωμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 500 κιμάς μοσχαρίσιος (Για τα γιουβαρλάκια)
  • πιπέρι (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 150 ml νερό (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 1 πιπεριά κέρατο, τριμμένη στον πολτοποιητή (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 7-8 κλωναράκια μαϊντανός, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)
  • 7-8 κλωναράκια άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)