Γιουβαρλάκια καλοκαιρινά
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 κ. σ. ρύζι γλασέ (Για τα γιουβαρλάκια)
- 50 ml ελαιόλαδο
- 2 πατάτες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 4 ντομάτες ώριμες, πολτοποιημένες
- 1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε μέτρια κομμάτια
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για το αλεύρωμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 κιμάς μοσχαρίσιος (Για τα γιουβαρλάκια)
- πιπέρι (Για τα γιουβαρλάκια)
- 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο (Για τα γιουβαρλάκια)
- 150 ml νερό (Για τα γιουβαρλάκια)
- 1 πιπεριά κέρατο, τριμμένη στον πολτοποιητή (Για τα γιουβαρλάκια)
- 7-8 κλωναράκια μαϊντανός, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)
- 7-8 κλωναράκια άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο (Για τα γιουβαρλάκια)
- αλάτι (Για τα γιουβαρλάκια)
- 3 κ. σ. ρύζι γλασέ (Για τα γιουβαρλάκια)
- 50 ml ελαιόλαδο
- 2 πατάτες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 4 ντομάτες ώριμες, πολτοποιημένες
- 1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε μέτρια κομμάτια
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις, για το αλεύρωμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 κιμάς μοσχαρίσιος (Για τα γιουβαρλάκια)
- πιπέρι (Για τα γιουβαρλάκια)
- 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο (Για τα γιουβαρλάκια)
- 150 ml νερό (Για τα γιουβαρλάκια)
- 1 πιπεριά κέρατο, τριμμένη στον πολτοποιητή (Για τα γιουβαρλάκια)
- 7-8 κλωναράκια μαϊντανός, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)
- 7-8 κλωναράκια άνηθος, ψιλοκομμένος (Για τα γιουβαρλάκια)