Recipe Search ResultsΓιουβαρλάκια στο φούρνο
Ab logo
  • Γιουβαρλάκια στο φούρνο

Γιουβαρλάκια στο φούρνο

by Πηγή ΑΒ Μagazine

Difficulty

Average

Duration

>60'

Pricing

Medium

Rating

5 of 5
Classic
Everyday recipe
Main courses
Γιουβαρλάκια στο φούρνο

Ingredients for 6 People

6 People
  • 1 κιλό βόειο κιμά
  • Αλάτι
  • μαϊντανός
  • δυόσμος
  • αλεύρι
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 λεμόνια
  • 2 φλιτζάνια του καφέ ρύζι καρολίνα
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • πιπέρι

Shop this recipe

Essential ingredients

Start cooking

Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο) και πλάθουμε γιουβαρλάκια σε σχήμα μακρόστενο, όπως τα σουτζουκάκια. Τα αλευρώνουμε και τα βάζουμε στη σειρά σε ένα βαθύ ταψί. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο στα γιουβαρλάκια. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο νερό, το χυμό των λεμονιών και τα ψήνουμε στο φούρνο, μέχρι να πάρουν χρώμα και να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
  • Γιουβαρλάκια στο φούρνο

Shop this recipe

Essential ingredients