Γιουβέτσι με φαγκρί
by #MadeWithAB
Ένα γιουβέτσι, αλλιώτικο!

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 φαγκρί
- 200 κριθαράκι μέτριο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 200 ml τοματοχυμός
- 2 τομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
- 100 ml λευκό κρασί
- 70 ml ελαιόλαδο
- 20 g βούτυρο
- 1000 ml ζωμός λαχανικών
- 1 φύλλο δάφνη
- 2 κ/σ φρέσκος μάραθος ή άνηθος
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 φαγκρί
- 200 κριθαράκι μέτριο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 200 ml τοματοχυμός
- 2 τομάτες, ψιλοκομμένες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
- 100 ml λευκό κρασί
- 70 ml ελαιόλαδο
- 20 g βούτυρο
- 1000 ml ζωμός λαχανικών
- 1 φύλλο δάφνη
- 2 κ/σ φρέσκος μάραθος ή άνηθος
- αλάτι
- πιπέρι