Γιουβέτσι με θαλασσινά, ούζο και δυόσμο
by AB Food Stories

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 σκελίδες σκόρδο, ελαφρά κοπανισμένες και καθαρισμένες
- 120 ml ελαιόλαδο
- 300 g μύδια, με το κέλυφος, καθαρισμένα
- 200 g καλαμαράκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 350 g κριθαράκι ψιλό
- 400 g ντομάτα στον τρίφτη
- 8 γαρίδες Νο 3, ολόκληρες
- 1 φλ. ούζο
- 1 φλ. φύλλα δυόσμου, χοντροκομμένα
- 4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
- 500 ml νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 σκελίδες σκόρδο, ελαφρά κοπανισμένες και καθαρισμένες
- 120 ml ελαιόλαδο
- 300 g μύδια, με το κέλυφος, καθαρισμένα
- 200 g καλαμαράκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 350 g κριθαράκι ψιλό
- 400 g ντομάτα στον τρίφτη
- 8 γαρίδες Νο 3, ολόκληρες
- 1 φλ. ούζο
- 1 φλ. φύλλα δυόσμου, χοντροκομμένα
- 4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι
- 500 ml νερό
- αλάτι
- πιπέρι