Γκούλας (Bogracs Gulyas)
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 4 κουταλιές σούπας βούτυρο ή λαρδί
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 3 κουταλιές σούπας γλυκιά πάπρικα
- 2 τριμμένα κρεμμύδια
- 1,5 κιλά μοσχάρι για βραστό κομμένο σε κύβους 5x5 εκ.
- 1 λίτρο ζωμός βοδινού
- 1/2 κουταλάκι γλυκού αγριοκύμινο (σπόροι σε βαζάκια)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μαντζουράνα σκόνη (σε βαζάκια)
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μέτρια γεμάτο πιπέρι
- 3 τομάτες ώριμες χωρίς σπόρους κομμένες σε κυβάκια
- 10 μέτριες πατάτες
- 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- 4 κουταλιές σούπας βούτυρο ή λαρδί
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 3 κουταλιές σούπας γλυκιά πάπρικα
- 2 τριμμένα κρεμμύδια
- 1,5 κιλά μοσχάρι για βραστό κομμένο σε κύβους 5x5 εκ.
- 1 λίτρο ζωμός βοδινού
- 1/2 κουταλάκι γλυκού αγριοκύμινο (σπόροι σε βαζάκια)
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μαντζουράνα σκόνη (σε βαζάκια)
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μέτρια γεμάτο πιπέρι
- 3 τομάτες ώριμες χωρίς σπόρους κομμένες σε κυβάκια
- 10 μέτριες πατάτες
- 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες