Γλώσσες με σάλτσα μανταρινιού
by Σιμόνη Καφίρη

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2/3 ποτηριού χυμό μανταρινιού
- 8 φιλέτα γλώσσας 150 γρ. περίπου
- 1 πορτοκάλι (χυμός)
- 80 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 1 κουταλιά σούπας αλεύρι
- Αλάτι
- ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι ή σχοινόπρασο
- 2/3 ποτηριού χυμό μανταρινιού
- 8 φιλέτα γλώσσας 150 γρ. περίπου
- 1 πορτοκάλι (χυμός)
- 80 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 1 κουταλιά σούπας αλεύρι
- Αλάτι
- ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι ή σχοινόπρασο