Γλυκιά τάρτα κολοκύθας σε κρούστα βρόμης
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 600 γρ. τριμμένη ψίχα κολοκύθας (ζυγισμένη τριμμένη)(Για την κολοκύθα)
- 5 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη (Για την κολοκύθα)
- 25 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη (Για την κολοκύθα)
- ελάχιστο αλάτι (Για την κολοκύθα)
- 25 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο (Για την κολοκύθα)
- 1 κ.γ. εκχύλισμα από πικραμύγδαλο (Για την κολοκύθα)
- 25 φλ. μέλι (Για την κολοκύθα)
- 5 φλ. καστανή ζάχαρη (Για την κολοκύθα)
- 8 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για την κολοκύθα)
- 75 φλ. καρύδια απλά ή πεκάν (Για την κρούστα βρόμης)
- 1 φλιτζάνι νιφάδες βρόμης (Για την κρούστα βρόμης)
- 25 φλ. γάλα καρύδας (ή αμυγδάλου ή αγελαδινό) (Για την κολοκύθα)
- 1 αυγό (Για την κολοκύθα)
- 5 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + 1/3 φλ. Επιπλέον (Για την κρούστα βρόμης)
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενταμιού ή μέλι (Για την κρούστα βρόμης)
- 25 φλ. ελαιόλαδο ή ελαφρύ σησαμέλαιο (Για την κρούστα βρόμης)
- 25 κ.γ. αλάτι (Για την κρούστα βρόμης)
- 600 γρ. τριμμένη ψίχα κολοκύθας (ζυγισμένη τριμμένη)(Για την κολοκύθα)
- 5 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη (Για την κολοκύθα)
- 25 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη (Για την κολοκύθα)
- ελάχιστο αλάτι (Για την κολοκύθα)
- 25 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο (Για την κολοκύθα)
- 1 κ.γ. εκχύλισμα από πικραμύγδαλο (Για την κολοκύθα)
- 25 φλ. μέλι (Για την κολοκύθα)
- 5 φλ. καστανή ζάχαρη (Για την κολοκύθα)
- 8 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για την κολοκύθα)
- 75 φλ. καρύδια απλά ή πεκάν (Για την κρούστα βρόμης)
- 1 φλιτζάνι νιφάδες βρόμης (Για την κρούστα βρόμης)
- 25 φλ. γάλα καρύδας (ή αμυγδάλου ή αγελαδινό) (Για την κολοκύθα)
- 1 αυγό (Για την κολοκύθα)
- 5 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + 1/3 φλ. Επιπλέον (Για την κρούστα βρόμης)
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενταμιού ή μέλι (Για την κρούστα βρόμης)