PT1H30M1 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h68/h44/8985172901918.jpg?buildNumber=8 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (Για την κολοκύθα)25 κ.γ. αλάτι (Για την κρούστα βρόμης)25 φλ. ελαιόλαδο ή ελαφρύ σησαμέλαιο (Για την κρούστα βρόμης)3 κ.σ. σιρόπι σφενταμιού ή μέλι (Για την κρούστα βρόμης)5 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + 1/3 φλ. Επιπλέον (Για την κρούστα βρόμης)1 αυγό (Για την κολοκύθα)25 φλ. γάλα καρύδας (ή αμυγδάλου ή αγελαδινό) (Για την κολοκύθα)1 φλιτζάνι νιφάδες βρόμης (Για την κρούστα βρόμης)75 φλ. καρύδια απλά ή πεκάν (Για την κρούστα βρόμης)600 γρ. τριμμένη ψίχα κολοκύθας (ζυγισμένη τριμμένη)(Για την κολοκύθα)5 φλ. καστανή ζάχαρη (Για την κολοκύθα)25 φλ. μέλι (Για την κολοκύθα)1 κ.γ. εκχύλισμα από πικραμύγδαλο (Για την κολοκύθα)25 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο (Για την κολοκύθα)ελάχιστο αλάτι (Για την κολοκύθα)25 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη (Για την κολοκύθα)5 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη (Για την κολοκύθα)