Γλυκοπατάτες στον φούρνο με μανιτάρια και λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας
by FOODSTORIES

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 1/2 γλυκοπατάτες, σε κύβους των 3 εκ.
- 600 γρ. ποικιλία μανιταριών (λευκά, πλευρώτους, πορτομπέλο), σε κομμάτια
- 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 8 σκελίδες σκόρδου, ακαθάριστες με το φλούδι
- 1 κ.σ. 1/2 δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
- 60 ml ελαιόλαδο
- 40 γρ. μαϊντανός
- 4 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
- 4 κ.σ. μαϊντανός
- ξύσμα από 1/2 λεμόνι
- 1 1/2 γλυκοπατάτες, σε κύβους των 3 εκ.
- 600 γρ. ποικιλία μανιταριών (λευκά, πλευρώτους, πορτομπέλο), σε κομμάτια
- 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 8 σκελίδες σκόρδου, ακαθάριστες με το φλούδι
- 1 κ.σ. 1/2 δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. μουστάρδα Ντιζόν
- 60 ml ελαιόλαδο
- 40 γρ. μαϊντανός
- 4 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
- 4 κ.σ. μαϊντανός
- ξύσμα από 1/2 λεμόνι