PT1H30M4 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h8a/h23/8900983947294.jpg?buildNumber=125 γρ. μανιτάρια σε φετούλες (για το σοτάρισμα)1 φλιτζάνι νερό (για τη σάλτσα)1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες (για το σοτάρισμα)4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο (για το σοτάρισμα)ΛαχανικάΗλιέλαιοKορν φλάουρ για το πανάρισμα του κρέατος (για το τηγάνισμα)1 κρόκο αβγού (για τη μαρινάδα)5 κουταλιές της σούπας άσπρο ξηρό κρασί (για τη μαρινάδα)3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη μαρινάδα)2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (για τη μαρινάδα)8 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα λοξά στα 3εκ. (για το σοτάρισμα)1 καρέ χοιρινού (μπριζόλα χωρίς κόκαλα) σε κύβους1 μέτριο αγγούρι ξεσποριασμένο κομμένο σε κύβους (για το σοτάρισμα)1,5 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ (για τη σάλτσα)60 ml άσπρο ξίδι (για τη σάλτσα)1 κύβο κότας βιολογικό , διαλυμένο σε λίγο νερό (για τη σάλτσα)2 κουταλιές της σούπας σάλτσα τομάτας (για τη σάλτσα)1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα)σιρόπι του ανανάαπό το χοιρινό (για τη σάλτσα)1 κόκκινη πιπεριά σε φέτες (για το σοτάρισμα)1 κλαράκι σέλερι κομμένο λοξά (για το σοτάρισμα)