Ινβολτίνι σιτσιλιάνι
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 400 γρ. λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας από φιλέτο (χτυπημένο)
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 180 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 200 γρ. πεκορίνο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού κουκουνάρια
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
- πιπέρι
- 400 γρ. λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας από φιλέτο (χτυπημένο)
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 180 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 200 γρ. πεκορίνο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού κουκουνάρια
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
- πιπέρι