Ινβολτίνι σιτσιλιάνι
by Μυρσίνη Λαμπράκη
Difficulty
AverageDuration
31'- 60'Pricing
HighRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Aperitif
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 400 γρ. λεπτές φέτες μοσχαρίσιο κρέας από φιλέτο (χτυπημένο)
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 180 γρ. τριμμένη φρυγανιά
- 200 γρ. πεκορίνο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού κουκουνάρια
- Αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας σταφίδες
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7231636
7123726
7076515
7064239
Load 4 more products
Start cooking
Αλείφετε τις φέτες το κρέας με το μισό ελαιόλαδο. Σοτάρετε τη φρυγανιά σε δυο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και την ανακατεύετε με το πεκορίνο, τη σταφίδα, τα κουκουνάρια, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζετε το μίγμα στο κέντρο από τις φέτες του κρέατος και το κλείνετε καλά για να αποφύγετε το χύσιμό του. Στερεώνετε τα «δεματάκια» με μια-δυο οδοντογλυφίδες. Tα λαδώνετε και τα πανάρετε με λίγη τριμμένη φρυγανιά που δεν έχετε καβουρντίσει. Ψήνετε στη σχάρα ή στο φούρνο για 10 λεπτά από κάθε μεριά.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Aperitif
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7231636
7123726
7076515
7064239
Load 4 more products