Καλαμαράκια με Πράσα στην κατσαρόλα
by PESCANOVA
Difficulty
EasyDuration
>30'Pricing
MediumRating
5 of 5Classic
Lenten
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 1 συσκευασία καλαμάρι ολόκληρο Pescanova
- 100 ml ελαιόλαδο
- 2 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 3 πράσα, κομμένα σε ροδέλες
- 4 ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη
- 1 ποτήρι νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 λεμόνι, κομμένο στα 4
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7525035
7143658
7064215
7063897
Load 4 more products
Start cooking
Αποψύχουμε τα καλαμάρια και τα καθαρίζουμε. Κόβουμε στη μέση. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα καλαμάρια για 2 ‘. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 5’ περίπου ακόμη. Συμπληρώνουμε την τριμμένη ντομάτα και το νερό, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 25 ‘ περίπου ή μέχρι να χυλώσει. Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και στείβουμε λίγο λεμόνι στο ζεστό φαγητό.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Modern Greek
Classic
Lenten
Lunch
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
This item is no longer available
7525035
7143658
7064215
7063897
Load 4 more products