Καλαμάρια γεμιστά με πλιγούρι και ελιές
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 μεγάλα καλαμάρια (ή 8 μικρότερα), καθαρισμένα
- 90 ml ελαιόλαδο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 200 γρ. πλιγούρι
- 1 φλ. ελιές Καλαμών, χωρίς τα κουκούτσια, ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 500 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 1 φύλλο δάφνης
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 μεγάλα καλαμάρια (ή 8 μικρότερα), καθαρισμένα
- 90 ml ελαιόλαδο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 200 γρ. πλιγούρι
- 1 φλ. ελιές Καλαμών, χωρίς τα κουκούτσια, ψιλοκομμένες
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 500 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 1 φύλλο δάφνης
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι