Recipe Search ResultsΚαλοκαιρινή Πάβλοβα (Με Κρέμα Λεμονιού & Φρούτα του Δάσους)
Ab logo
  • Καλοκαιρινή Πάβλοβα (Με Κρέμα Λεμονιού & Φρούτα του Δάσους)

Καλοκαιρινή Πάβλοβα (Με Κρέμα Λεμονιού & Φρούτα του Δάσους)

by AB MASTERY
Καλοκαιρινή Πάβλοβα (Με Κρέμα Λεμονιού & Φρούτα του Δάσους)
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • 125 γρ. κόκκινα βατόμουρα
  • 125 γρ. μαύρα βατόμουρα
  • 125 γρ. μύρτιλλα
  • ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
  • 100 γρ. φρέσκο ανάλατο βούτυρο
  • 130 ml χυμό λεμονιού (από 4-5 λεμόνια)
  • 250 κρυσταλλική ζάχαρη
  • 5 μεγάλα αβγά
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 240 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 120 γρ. ασπράδια αβγών (4 μεσαία αβγά)
  • 125 γρ. κόκκινα βατόμουρα
  • 125 γρ. μαύρα βατόμουρα
  • 125 γρ. μύρτιλλα
  • ξύσμα λεμονιού
  • 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
  • 100 γρ. φρέσκο ανάλατο βούτυρο
  • 130 ml χυμό λεμονιού (από 4-5 λεμόνια)
  • 250 κρυσταλλική ζάχαρη
  • 5 μεγάλα αβγά
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 240 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
  • 120 γρ. ασπράδια αβγών (4 μεσαία αβγά)