Καλοκαιρινή τάρτα με ντομάτες και γαύρο
by Τίνα Webb

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 300 γρ. αλεύρι
- 125 γρ. βούτυρο κρύο, σε κύβους
- 500 γρ. κρεμμύδια
- 5 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας θυμάρι φρέσκο
- 1 κρόκο αβγού χτυπημένο με διπλάσιες κουταλιές κρύο νερό
- 4 ώριμες τομάτες
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
- 20 μαύρες ελιές (θρούμπες)
- 150 γρ. φρέσκια άγρια ρόκα
- 12 μικροί γαύροι ή σαρδέλες
- 300 γρ. αλεύρι
- 125 γρ. βούτυρο κρύο, σε κύβους
- 500 γρ. κρεμμύδια
- 5 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 3 κουταλιές της σούπας θυμάρι φρέσκο
- 1 κρόκο αβγού χτυπημένο με διπλάσιες κουταλιές κρύο νερό
- 4 ώριμες τομάτες
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
- 20 μαύρες ελιές (θρούμπες)
- 150 γρ. φρέσκια άγρια ρόκα
- 12 μικροί γαύροι ή σαρδέλες