Καλοκαιρινή τάρτα με τοματίνια και Arla Havarti
by Αλέξανδρος Παπανδρέου

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 15 τοματίνια κομμένα στα 4
- 1 ψιλοκομμένο πράσο
- 2 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 αβγά
- 150 ml Arla κρέμα γάλακτος
- 30 γρ. γάλα
- 200 γρ. Arla Havarti τριμμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 15 τοματίνια κομμένα στα 4
- 1 ψιλοκομμένο πράσο
- 2 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 αβγά
- 150 ml Arla κρέμα γάλακτος
- 30 γρ. γάλα
- 200 γρ. Arla Havarti τριμμένο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι