Καπούσκα με χοιρινό
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 γρ. χοιρινό (μπορεί να έχει και κόκαλα)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1/2 λάχανο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κουταλιές της σούπας τοματοπολτό
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 2 ξερές κόκκινες πιπεριές (κατά προτίμηση καυτερές)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
- 1/2 λεμόνι (χυμός)
- Αλάτι
- 500 γρ. χοιρινό (μπορεί να έχει και κόκαλα)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο
- 1/2 λάχανο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κουταλιές της σούπας τοματοπολτό
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 2 ξερές κόκκινες πιπεριές (κατά προτίμηση καυτερές)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
- 1/2 λεμόνι (χυμός)
- Αλάτι