Καρέ χοιρινού με δαμάσκηνα και μήλα
by Βίκυ Σμυρλή

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 3 περίπου κιλά χοιρινό με την πέτσα του
- 200 γρ. δαμάσκηνα δίχως κουκούτσια
- 100 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λαχανικό (για συνοδευτικό)
- 300 ml χυμοί βερίκοκων (για τη μαρινάδα)
- 200 ml χυμοί δαμάσκηνων (για τη μαρινάδα)
- αλάτι (για τη μαρινάτα)
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο (για τη μαρινάδα)
- πιπέρι (για τη μαρινάτα)
- 2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα βερίκοκο (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι περίπου χυμό από το ταψί (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε 2 κουταλιά της σούπας κρύο νερό (για τη σάλτσα)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 3 περίπου κιλά χοιρινό με την πέτσα του
- 200 γρ. δαμάσκηνα δίχως κουκούτσια
- 100 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- λαχανικό (για συνοδευτικό)
- 300 ml χυμοί βερίκοκων (για τη μαρινάδα)
- 200 ml χυμοί δαμάσκηνων (για τη μαρινάδα)
- αλάτι (για τη μαρινάτα)
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο (για τη μαρινάδα)
- πιπέρι (για τη μαρινάτα)
- 2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα βερίκοκο (για τη σάλτσα)
- 1 φλιτζάνι περίπου χυμό από το ταψί (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ διαλυμένο σε 2 κουταλιά της σούπας κρύο νερό (για τη σάλτσα)