Καρυδόπιτα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 10 (μόνο τα ασπράδια) αβγό
- 10 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 10 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- 2 κουταλιές σούπας κανέλα σκόνη
- 1 κουταλιά σούπας γαρίφαλο τριμμένο
- 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
- 2 φλιτζάνια τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
- 2 κουταλιές σούπας κονιάκ
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 3 φλιτζάνια τσαγιού νερό (για το σιρόπι)
- 2 σταγόνες λεμόνι (για το σιρόπι)
- 10 (μόνο τα ασπράδια) αβγό
- 10 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- 10 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- 2 κουταλιές σούπας κανέλα σκόνη
- 1 κουταλιά σούπας γαρίφαλο τριμμένο
- 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
- 2 φλιτζάνια τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
- 2 κουταλιές σούπας κονιάκ
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 3 φλιτζάνια τσαγιού νερό (για το σιρόπι)
- 2 σταγόνες λεμόνι (για το σιρόπι)