Κατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 800 γρ. αγκινάρες, καρδιές, φρέσκιες ή κατεψυγμένες
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 λεμόνι (χυμός)
- 2 αβγά
- 1/2 κιλό φρέσκα πράσινα αμύγδαλα
- 1 λεμόνι κομμένο σε μικρές φέτες (για το μπολ με τις αγκινάρες)
- 1/2 κουταλιά σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 800 γρ. αγκινάρες, καρδιές, φρέσκιες ή κατεψυγμένες
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 3 λεμόνι (χυμός)
- 2 αβγά
- 1/2 κιλό φρέσκα πράσινα αμύγδαλα
- 1 λεμόνι κομμένο σε μικρές φέτες (για το μπολ με τις αγκινάρες)
- 1/2 κουταλιά σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι