Recipe Search ResultsΚατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα
Ab logo
  • Κατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα

Κατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Κατσικάκι φρικασέ με καρδιές από αγκινάρες και φρέσκα αμύγδαλα
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 800 γρ. αγκινάρες, καρδιές, φρέσκιες ή κατεψυγμένες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνι (χυμός)
  • 2 αβγά
  • 1/2 κιλό φρέσκα πράσινα αμύγδαλα
  • 1 λεμόνι κομμένο σε μικρές φέτες (για το μπολ με τις αγκινάρες)
  • 1/2 κουταλιά σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 800 γρ. αγκινάρες, καρδιές, φρέσκιες ή κατεψυγμένες
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 3 λεμόνι (χυμός)
  • 2 αβγά
  • 1/2 κιλό φρέσκα πράσινα αμύγδαλα
  • 1 λεμόνι κομμένο σε μικρές φέτες (για το μπολ με τις αγκινάρες)
  • 1/2 κουταλιά σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι