Κατσικάκι κρασάτο στο φούρνο με ρύζι
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 φλιτζάνια ρύζι αμερικάνικου τύπου
- 1,5 κιλά κατσικίσια σπάλα σπασμένη σε μπουκιές
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 1 μεγάλη τομάτα κομμένη σε ροδέλες
- 1 κομμάτι ξύλο κανέλα
- 1,5 φλιτζάνια τομάτα κονκασέ (κονσέρβα)
- 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένες
- 3 φλιτζάνια ρύζι αμερικάνικου τύπου
- 1,5 κιλά κατσικίσια σπάλα σπασμένη σε μπουκιές
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 1 μεγάλη τομάτα κομμένη σε ροδέλες
- 1 κομμάτι ξύλο κανέλα
- 1,5 φλιτζάνια τομάτα κονκασέ (κονσέρβα)
- 1 κομμάτι φλούδα πορτοκαλιού
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένες