Recipe Search ResultsΚατσικάκι με σταμναγκάθι στην κατσαρόλα
Ab logo
  • Κατσικάκι με σταμναγκάθι στην κατσαρόλα

Κατσικάκι με σταμναγκάθι στην κατσαρόλα

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Κατσικάκι με σταμναγκάθι στην κατσαρόλα
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 250 ml. ελαιόλαδο αγνό παρθένο
  • 1/2 κιλό κατσικάκι
  • 120 ml. λευκό κρασί ξηρό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κιλό σταμναγκάθι
  • Αλάτι αρωματισμένο με βότανα
  • πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι ξίδι
  • 1 φλιτζάνι ζωμό από το βράσιμο του κρέατος (για το αλευρολέμονο)
  • 1 λεμόνι (χυμός) (για το αλευρολέμονο)
  • 2 κ.γ. κορν φλάουρ (για το αλευρολέμονο)
  • 250 ml. ελαιόλαδο αγνό παρθένο
  • 1/2 κιλό κατσικάκι
  • 120 ml. λευκό κρασί ξηρό
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κιλό σταμναγκάθι
  • Αλάτι αρωματισμένο με βότανα
  • πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι ξίδι
  • 1 φλιτζάνι ζωμό από το βράσιμο του κρέατος (για το αλευρολέμονο)
  • 1 λεμόνι (χυμός) (για το αλευρολέμονο)
  • 2 κ.γ. κορν φλάουρ (για το αλευρολέμονο)