Κατσικάκι με σταμναγκάθι στην κατσαρόλα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 250 ml. ελαιόλαδο αγνό παρθένο
- 1/2 κιλό κατσικάκι
- 120 ml. λευκό κρασί ξηρό
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κιλό σταμναγκάθι
- Αλάτι αρωματισμένο με βότανα
- πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι ξίδι
- 1 φλιτζάνι ζωμό από το βράσιμο του κρέατος (για το αλευρολέμονο)
- 1 λεμόνι (χυμός) (για το αλευρολέμονο)
- 2 κ.γ. κορν φλάουρ (για το αλευρολέμονο)
- 250 ml. ελαιόλαδο αγνό παρθένο
- 1/2 κιλό κατσικάκι
- 120 ml. λευκό κρασί ξηρό
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κιλό σταμναγκάθι
- Αλάτι αρωματισμένο με βότανα
- πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι ξίδι
- 1 φλιτζάνι ζωμό από το βράσιμο του κρέατος (για το αλευρολέμονο)
- 1 λεμόνι (χυμός) (για το αλευρολέμονο)
- 2 κ.γ. κορν φλάουρ (για το αλευρολέμονο)