Καβρουμαδάκια γραβιέρας με ντομάτα, ανθότυρο και μαυροκούκι
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 12 καβρουμαδάκια
- 2 μέτριες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1/2 κ. γ. μαυροκούκι
- τα φύλλα από 6 κλαράκια δυόσμο, χοντροκομμένα, ή 1/2 κ. γ. δυόσμος ξερός
- 1/2 κ. γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 60 γρ. ανθότυρο
- 4 κ. γ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- 1 κ. γ. ξίδι μπαλσάμικο
- πιπέρι
- 12 καβρουμαδάκια
- 2 μέτριες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1/2 κ. γ. μαυροκούκι
- τα φύλλα από 6 κλαράκια δυόσμο, χοντροκομμένα, ή 1/2 κ. γ. δυόσμος ξερός
- 1/2 κ. γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 60 γρ. ανθότυρο
- 4 κ. γ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- 1 κ. γ. ξίδι μπαλσάμικο
- πιπέρι