Καβρουμαδάκια γραβιέρας με ντομάτα, ανθότυρο και μαυροκούκι
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
MediumRating
5 of 5Classic
Party,Fat Thursday,Nights with friends
Starters & nibbles
Shop this recipe

Ingredients for 2 People
- 12 καβρουμαδάκια
- 2 μέτριες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 1/2 κ. γ. μαυροκούκι
- τα φύλλα από 6 κλαράκια δυόσμο, χοντροκομμένα, ή 1/2 κ. γ. δυόσμος ξερός
- 1/2 κ. γ. ρίγανη ξερή, τριμμένη
- 60 γρ. ανθότυρο
- 4 κ. γ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- 1 κ. γ. ξίδι μπαλσάμικο
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7063667
7136800
7064335
7068599
Load 4 more products
Start cooking
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την ντομάτα με το λάδι, τον δυόσμο, το μπαλσάμικο και αλατοπίπερο. Προσθέτουμε τα καβρουμαδάκια, ανακατεύουμε, από πάνω βάζουμε το ανθότυρο, ελαφρώς θρυμματισμένο με τα χέρια μας, πασπαλίζουμε με το μαυροκούκι και σερβίρουμε.
Rating
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Party,Fat Thursday,Nights with friends
Lunch,Dinner
Summer
Starters & nibbles
Shop this recipe
Essential ingredients
7063667
7136800
7064335
7068599
Load 4 more products