Καυτερά μπουτάκια κοτόπουλου με σουσάμι
by Κωνσταντίνος Μπάρδης
Difficulty
AverageDuration
>60'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 6 People
- 12 (με την πέτσα) κοπανάκι κοτόπουλου
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 6 κουταλιές σούπας σουσάμι
- 6 κουταλιές σούπας σάλτσα κέτσαπ
- 2 κουταλιές σούπας σάλτσα Worcestershire
- 2 κουταλιές σούπας salsa verde (καυτερή σάλτσα με πιπεριές halapenjos)
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκο κόλιανδρο
- 350 γρ. ρύζι Jasmine ή μπασμάτι
Shop this recipe
Essential ingredients
7075889
This item is no longer available
7231636
7064748
7139818
Load 4 more products
Start cooking
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, την κέτσαπ, τη σάλτσα verde, τη σάλτσα Worcestershire και το αλάτι. Τοποθετούμε τα κοπανάκια σε ένα ταψί το ένα δίπλα στο άλλο και τα αλείφουμε με το μίγμα του μπολ. Τα αφήνουμε σκεπασμένα με μεμβράνη στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 – 4 ώρες. Τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 30 – 40 λεπτά περίπου. Τα σερβίρουμε με ρύζι και ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.Από τον Κωνσταντίνο Μπάρδη
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7075889
This item is no longer available
7231636
7064748
7139818
Load 4 more products