Start cooking
• Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
• Παίρνουμε 4 μπολ και βάζουμε με την εξής σειρά: στο πρώτο το νερό με το ούζο, στο δεύτερο το αλεύρι, στο τρίτο τα χτυπημένα αβγά και στο τελευταίο την τριμμένη φρυγανιά με τους σπόρους γλυκάνισου.
• Παίρνουμε μια φέτα τυριού, τη βουτάμε στο νερό με το ούζο να βραχεί καλά, την περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αβγό και τέλος από τη φρυγανιά.
• Στρώνουμε σε μια λαμαρίνα φούρνου αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε πάνω τις παναρισμένες φέτες τυριού.
• Ψήνουμε το σαγανάκι φούρνου για περίπου 12 -14’, μέχρι να πάρει χρώμα και σερβίρουμε ραντίζοντας με μέλι.