facebook-pixel
Recipe Search ResultsΚεφαλοτύρι σαγανάκι στο φούρνο σε κρούστα γλυκάνισου
Ab logo
  • Κεφαλοτύρι σαγανάκι στο φούρνο σε κρούστα γλυκάνισου
Κεφαλοτύρι σαγανάκι στο φούρνο σε κρούστα γλυκάνισου

Κεφαλοτύρι σαγανάκι στο φούρνο σε κρούστα γλυκάνισου

by AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Easy
1'- 30'
4/5
Low

Ingredients forPeople

4 servings
  • 200 ml νερό
  • 3 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • 100 g. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
  • 3 κ. σ. ούζο
  • 200 g. φρυγανιά, τριμμένη
  • 1 κ. σ. σπόρους γλυκάνισου
  • 1 κ. σ. μέλι, για το σερβίρισμα
  • 400 g. κεφαλοτύρι, κομμένο σε 4 φέτες των 100 γρ.
  • 200 ml νερό
  • 3 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • 100 g. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις
  • 3 κ. σ. ούζο
  • 200 g. φρυγανιά, τριμμένη
  • 1 κ. σ. σπόρους γλυκάνισου
  • 1 κ. σ. μέλι, για το σερβίρισμα
  • 400 g. κεφαλοτύρι, κομμένο σε 4 φέτες των 100 γρ.

Start cooking

• Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. • Παίρνουμε 4 μπολ και βάζουμε με την εξής σειρά: στο πρώτο το νερό με το ούζο, στο δεύτερο το αλεύρι, στο τρίτο τα χτυπημένα αβγά και στο τελευταίο την τριμμένη φρυγανιά με τους σπόρους γλυκάνισου. • Παίρνουμε μια φέτα τυριού, τη βουτάμε στο νερό με το ούζο να βραχεί καλά, την περνάμε από το αλεύρι, μετά από το αβγό και τέλος από τη φρυγανιά. • Στρώνουμε σε μια λαμαρίνα φούρνου αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε πάνω τις παναρισμένες φέτες τυριού. • Ψήνουμε το σαγανάκι φούρνου για περίπου 12 -14’, μέχρι να πάρει χρώμα και σερβίρουμε ραντίζοντας με μέλι.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
Spring
Snacks