Κεφτεδάκια φούρνου με πάπρικα και ξύσμα πορτοκαλιού
by #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 250 g κιμάς μοσχαρίσιος, από λάπα
- 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- 1 κοφτή κ.σ καπνιστή πάπρικα
- 2 κ. γ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 2 φλ. τριμμένο ξερό κρεμμύδι (περίπου 150 γρ.)
- 250 g κιμάς χοιρινός, από σπάλα
- 1 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά (ή 200 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη)
- 1 αβγό
- 2 κ. σ. κόκκινο ξηρό κρασί
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φλ. τριμμένος πάγος (από παγάκια χτυπημένα στο μούλτι) ή 2-3 κ.σ. παγωμένο νερό
- 250 g κιμάς μοσχαρίσιος, από λάπα
- 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- 1 κοφτή κ.σ καπνιστή πάπρικα
- 2 κ. γ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 2 φλ. τριμμένο ξερό κρεμμύδι (περίπου 150 γρ.)
- 250 g κιμάς χοιρινός, από σπάλα
- 1 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά (ή 200 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη)
- 1 αβγό
- 2 κ. σ. κόκκινο ξηρό κρασί
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φλ. τριμμένος πάγος (από παγάκια χτυπημένα στο μούλτι) ή 2-3 κ.σ. παγωμένο νερό