Recipe Search ResultsΚεφτεδάκια φούρνου με πάπρικα και ξύσμα πορτοκαλιού
Ab logo
  • Κεφτεδάκια φούρνου με πάπρικα και ξύσμα πορτοκαλιού

Κεφτεδάκια φούρνου με πάπρικα και ξύσμα πορτοκαλιού

by #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ
Κεφτεδάκια φούρνου με πάπρικα και ξύσμα πορτοκαλιού
Hard
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 250 g κιμάς μοσχαρίσιος, από λάπα
  • 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
  • 1 κοφτή κ.σ καπνιστή πάπρικα
  • 2 κ. γ. πιπέρι καγιέν
  • 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • 2 φλ. τριμμένο ξερό κρεμμύδι (περίπου 150 γρ.)
  • 250 g κιμάς χοιρινός, από σπάλα
  • 1 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά (ή 200 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη)
  • 1 αβγό
  • 2 κ. σ. κόκκινο ξηρό κρασί
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 φλ. τριμμένος πάγος (από παγάκια χτυπημένα στο μούλτι) ή 2-3 κ.σ. παγωμένο νερό
  • 250 g κιμάς μοσχαρίσιος, από λάπα
  • 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
  • 1 κοφτή κ.σ καπνιστή πάπρικα
  • 2 κ. γ. πιπέρι καγιέν
  • 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • 2 φλ. τριμμένο ξερό κρεμμύδι (περίπου 150 γρ.)
  • 250 g κιμάς χοιρινός, από σπάλα
  • 1 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά (ή 200 γρ. ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη)
  • 1 αβγό
  • 2 κ. σ. κόκκινο ξηρό κρασί
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 φλ. τριμμένος πάγος (από παγάκια χτυπημένα στο μούλτι) ή 2-3 κ.σ. παγωμένο νερό