Κεφτεδάκια με πλιγούρι σε κοκκινιστή σάλτσα με κακάο και κύβο βοδινού Knorr
by KNORR E-COOKING SESSIONS

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 250 g μοσχαρίσιος κιμάς, από σπαλομίτα
- 250 g χοιρινός κιμάς
- 100 g πλιγούρι
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κύβο ζωμό βοδινού KNORR, διαλυμένο σε 300 ml ζεστό νερό
- 1 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 150 ml νερό
- 3 ντομάτες, τριμμένες (για τη σάλτσα)
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας (για τη σάλτσα)
- 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή (για τη σάλτσα)
- 1/4 κ.γ. κακάο (για τη σάλτσα)
- 100 ml από το ζωμό βοδινού KNORR (για τη σάλτσα)
- 1 Πουρέ πατάτας KNORR, για το σερβίρισμα
- 250 g μοσχαρίσιος κιμάς, από σπαλομίτα
- 250 g χοιρινός κιμάς
- 100 g πλιγούρι
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κύβο ζωμό βοδινού KNORR, διαλυμένο σε 300 ml ζεστό νερό
- 1 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 150 ml νερό
- 3 ντομάτες, τριμμένες (για τη σάλτσα)
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας (για τη σάλτσα)
- 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή (για τη σάλτσα)
- 1/4 κ.γ. κακάο (για τη σάλτσα)
- 100 ml από το ζωμό βοδινού KNORR (για τη σάλτσα)
- 1 Πουρέ πατάτας KNORR, για το σερβίρισμα