Start cooking
1. Βάζουμε το πλιγούρι να μουσκέψει στο νερό για 15’. 2. Στο μπλέντερ ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, τα σκόρδα και το κρεμμύδι. 3. Σε ένα τηγάνι, τα σοτάρουμε μέχρι να μην έχουν καθόλου υγρά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 4. Σε ένα μπολ, βάζουμε το μίγμα, τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τα κεφτεδάκια και ζυμώνουμε για 4’ 5. Καλύπτουμε με μεμβράνη τροφίμων και τοποθετούμε τον κιμά στο ψυγείο για 60’. 6. Καθαρίζουμε τα καρότα ολόκληρα, κόβουμε τις πατάτες στη μέση, τα κλείνουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 40’. 7. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και αφού τα ραντίσουμε με ελαιόλαδο τα ψήνουμε στο φούρνο για 25’ στους 180οC στις αντιστάσεις. 8. Πολτοποιούμε με το ειδικό εργαλείο του πουρέ ή με ένα πιρούνι τα καρότα, ενώ είναι ζεστά, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και το γάλα και το βούτυρο.