Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας στον φούρνο
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από κιλότο
- 100 γρ. ψίχα από ψωμί ολικής άλεσης
- 150 ml γάλα 1,5% λιπαρά
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοτριμμένο
- 1 μικρό φρέσκο κρεμμυδάκι, πολύ ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοτριμμένες
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος
- 1 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 700 γρ. χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος (πασάτα) (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 1/2 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 150 ml ζωμός κρέατος ή νερό (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 2 καρφάκια γαρίφαλο (Για τη σάλστα ντομάτας)
- 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 30 ml ελαιόλαδο (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- αλάτι (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από κιλότο
- 100 γρ. ψίχα από ψωμί ολικής άλεσης
- 150 ml γάλα 1,5% λιπαρά
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοτριμμένο
- 1 μικρό φρέσκο κρεμμυδάκι, πολύ ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοτριμμένες
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος
- 1 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 700 γρ. χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος (πασάτα) (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 1/2 ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 150 ml ζωμός κρέατος ή νερό (Για τη σάλτσα ντομάτας)
- 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά (Για τη σάλτσα ντομάτας)