Recipe Search ResultsΚεφτεδάκια μπακαλιάρου με μαγιονέζα σκόρδου
Ab logo
  • Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με μαγιονέζα σκόρδου

Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με μαγιονέζα σκόρδου

Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με μαγιονέζα σκόρδου
Easy
1'- 30'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 200 g φιλέτο μπακαλιάρος (για τα κεφτεδάκια)
  • 5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα
  • 2 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος (για τα κεφτεδάκια)
  • 1 πατάτα βραστή (για τα κεφτεδάκια)
  • 1/2 λεμόνι (για τα κεφτεδάκια)
  • αλάτι (για τα κεφτεδάκια)
  • πιπέρι (για τα κεφτεδάκια)
  • 100 g αλεύρι (για τα κεφτεδάκια)
  • 100 ml ελαιόλαδο (για τα κεφτεδάκια)
  • 1/3 κούπες γάλα (για τη μαγιονέζα)
  • 2 κουτ. σούπας λεμόνι (για τη μαγιονέζα)
  • 1 σκελίδες σκόρδο (για τη μαγιονέζα)
  • 180 ml ελαιόλαδο (για τη μαγιονέζα)
  • αλάτι (για τη μαγιονέζα)
  • 200 g φιλέτο μπακαλιάρος (για τα κεφτεδάκια)
  • 5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα
  • 2 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος (για τα κεφτεδάκια)
  • 1 πατάτα βραστή (για τα κεφτεδάκια)
  • 1/2 λεμόνι (για τα κεφτεδάκια)
  • αλάτι (για τα κεφτεδάκια)
  • πιπέρι (για τα κεφτεδάκια)
  • 100 g αλεύρι (για τα κεφτεδάκια)
  • 100 ml ελαιόλαδο (για τα κεφτεδάκια)
  • 1/3 κούπες γάλα (για τη μαγιονέζα)
  • 2 κουτ. σούπας λεμόνι (για τη μαγιονέζα)
  • 1 σκελίδες σκόρδο (για τη μαγιονέζα)
  • 180 ml ελαιόλαδο (για τη μαγιονέζα)
  • αλάτι (για τη μαγιονέζα)