Κεφτεδάκια μπακαλιάρου με μαγιονέζα σκόρδου

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 200 g φιλέτο μπακαλιάρος (για τα κεφτεδάκια)
- 5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα
- 2 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος (για τα κεφτεδάκια)
- 1 πατάτα βραστή (για τα κεφτεδάκια)
- 1/2 λεμόνι (για τα κεφτεδάκια)
- αλάτι (για τα κεφτεδάκια)
- πιπέρι (για τα κεφτεδάκια)
- 100 g αλεύρι (για τα κεφτεδάκια)
- 100 ml ελαιόλαδο (για τα κεφτεδάκια)
- 1/3 κούπες γάλα (για τη μαγιονέζα)
- 2 κουτ. σούπας λεμόνι (για τη μαγιονέζα)
- 1 σκελίδες σκόρδο (για τη μαγιονέζα)
- 180 ml ελαιόλαδο (για τη μαγιονέζα)
- αλάτι (για τη μαγιονέζα)
- 200 g φιλέτο μπακαλιάρος (για τα κεφτεδάκια)
- 5 φέτες μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα
- 2 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας άνηθος, ψιλοκομμένος (για τα κεφτεδάκια)
- 1 πατάτα βραστή (για τα κεφτεδάκια)
- 1/2 λεμόνι (για τα κεφτεδάκια)
- αλάτι (για τα κεφτεδάκια)
- πιπέρι (για τα κεφτεδάκια)
- 100 g αλεύρι (για τα κεφτεδάκια)
- 100 ml ελαιόλαδο (για τα κεφτεδάκια)
- 1/3 κούπες γάλα (για τη μαγιονέζα)
- 2 κουτ. σούπας λεμόνι (για τη μαγιονέζα)
- 1 σκελίδες σκόρδο (για τη μαγιονέζα)
- 180 ml ελαιόλαδο (για τη μαγιονέζα)
- αλάτι (για τη μαγιονέζα)