Κεφτέδες με τοματίνια
by PANDESPANI

Easy
>30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 6 φέτες γαλοπούλας
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό
- 125 γρ. μαλακό βούτυρο
- 1/2 λεμόνι (χυμός)
- 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 40 γρ. μανούρι ή ανθότυρο
- 2 λεπτές φέτες ζαμπόν
- 150 γρ. φρέσκα μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρές φέτες
- ρύζι λευκό (για το σερβίρισμα)
- 1,5 κουτ. γλυκού ζάχαρη (για το σερβίρισμα)
- 1 κλαράκι δενδρολίβανο φρέσκο (για το σερβίρισμα)
- 250 γρ τοματίνια στρογγυλά ή χρωματιστά (για το σερβίρισμα)
- 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (και λίγο ακόμη για το άλειμμα της φόρμας μάφιν)
- 2 κουτ. γλυκού αλατοπίπερο
- 1/2 φλυτζάνι φρυγανιά
- 5 κουτ. γλυκού σόγια σος
- 5 κουτ. σούπας κέτσαπ
- 1/2 φλυτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 2 κ. σούπας μουστάρδα
- 2 μεσαίου μεγέθους αβγά
- 1 σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη, κομμένη στα 2, χωρίς το φύτρο
- 1 μεσαίο καρότο ψιλοκομμένο σε κυβάκια ή τριμμένο
- 1 μπαστουνάκι σέλερι ψιλοκομμένο σε κυβάκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψυλοκομμένο
- 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος ΑΒ Fresh to Go
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 6 φέτες γαλοπούλας
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 κουταλιές ψιλοκομμένο βασιλικό
- 125 γρ. μαλακό βούτυρο
- 1/2 λεμόνι (χυμός)
- 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 40 γρ. μανούρι ή ανθότυρο
- 2 λεπτές φέτες ζαμπόν
- 150 γρ. φρέσκα μανιτάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρές φέτες
- ρύζι λευκό (για το σερβίρισμα)
- 1,5 κουτ. γλυκού ζάχαρη (για το σερβίρισμα)
- 1 κλαράκι δενδρολίβανο φρέσκο (για το σερβίρισμα)