Start cooking
Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, το αλάτι και τα αβγά μέχρι να γίνουν ένα ωραίο ομοιογενές μίγμα. Αμέσως μετά προσθέτουμε το γάλα, το μαϊντανό, το πιπέρι και το τυρί.Παράλληλα σοτάρουμε σε ένα τηγανάκι τα καρεδάκια του χοιρινού για 3-4 λεπτά μαζί με τις φακές για να πάρουν νοστιμιά. Τα ρίχνουμε στο μίγμα, ανακατεύουμε απαλά και αρχίζουμε να ρίχνουμε σιγά-σιγά το μπέικιν πάουντερ μαζί με το αλεύρι.Μόλις γίνει ένα μίγμα παχύρευστο που έχει τη σύσταση του κέικ, το ρίχνουμε σε μια μακρόστενη φόρμα που έχουμε ντύσει με λαδόκολλα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ºC για 35-40 λεπτά.Από τη Μυρσίνη Λαμπράκη