Κέικ γιαουρτιού με λευκή σοκολάτα και κόκκινα φρούτα
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
- 200 γρ. λευκή σοκολάτα, σπασμένη σε κομμάτια
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 180 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 50 γρ. αμυγδαλόσκονη
- 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 120 ml ελαιόλαδο (όχι αγουρέλαιο) ελαφρύ
- 140 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3 αυγά
- 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 1 κουτάκι βανίλια
- 250 γρ. κατεψυγμένα ή φρέσκα κόκκινα φρούτα
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
- 200 γρ. λευκή σοκολάτα, σπασμένη σε κομμάτια
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 180 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 50 γρ. αμυγδαλόσκονη
- 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 120 ml ελαιόλαδο (όχι αγουρέλαιο) ελαφρύ
- 140 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3 αυγά
- 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 1 κουτάκι βανίλια
- 250 γρ. κατεψυγμένα ή φρέσκα κόκκινα φρούτα