Κέικ με αμύγδαλο και φυστίκι
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 70 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 60 γρ. αμύγδαλο σκόνη
- 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- 60 γρ. χυμός λεμονιού
- 240 γρ. ζάχαρη άχνη
- 175 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 6 ασπράδια αβγού μικρού μεγέθους (180-200γρ.)
- 70 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 60 γρ. αμύγδαλο σκόνη
- 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- 60 γρ. χυμός λεμονιού
- 240 γρ. ζάχαρη άχνη
- 175 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 6 ασπράδια αβγού μικρού μεγέθους (180-200γρ.)