Recipe Search ResultsΚέικ με φρέσκα σύκα και κραμπλ
Ab logo
  • Κέικ με φρέσκα σύκα και κραμπλ

Κέικ με φρέσκα σύκα και κραμπλ

by AB FOODSTORIES
Κέικ με φρέσκα σύκα και κραμπλ
Easy
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
12 servings
  • 225 γρ. βούτυρο + επιπλέον για τη φόρμα
  • 250 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
  • 250 γρ. αμύγδαλα λευκά, σε σκόνη
  • 4 αβγά
  • 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για τη φόρμα
  • 1/2 κ. γ. κανέλα, σε σκόνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 12 φρέσκα σύκα, κομμένα στα 4
  • 100 γρ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις (Για το κραμπλ)
  • 80 γρ. αμύγδαλα λευκά, σε σκόνη (Για το κραμπλ)
  • 100 γρ. ζάχαρη καστανή (Για το κραμπλ)
  • 80 γρ. βούτυρο λιωμένο (Για το κραμπλ)
  • 225 γρ. βούτυρο + επιπλέον για τη φόρμα
  • 250 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
  • 250 γρ. αμύγδαλα λευκά, σε σκόνη
  • 4 αβγά
  • 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για τη φόρμα
  • 1/2 κ. γ. κανέλα, σε σκόνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 12 φρέσκα σύκα, κομμένα στα 4
  • 100 γρ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις (Για το κραμπλ)
  • 80 γρ. αμύγδαλα λευκά, σε σκόνη (Για το κραμπλ)
  • 100 γρ. ζάχαρη καστανή (Για το κραμπλ)
  • 80 γρ. βούτυρο λιωμένο (Για το κραμπλ)