Κέικ με φρέσκα σύκα και κραμπλ
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 12 servings
- 225 γρ. βούτυρο + επιπλέον για τη φόρμα
- 250 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
- 250 γρ. αμύγδαλα λευκά, σε σκόνη
- 4 αβγά
- 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για τη φόρμα
- 1/2 κ. γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- 12 φρέσκα σύκα, κομμένα στα 4
- 100 γρ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις (Για το κραμπλ)
- 80 γρ. αμύγδαλα λευκά, σε σκόνη (Για το κραμπλ)
- 100 γρ. ζάχαρη καστανή (Για το κραμπλ)
- 80 γρ. βούτυρο λιωμένο (Για το κραμπλ)
- 225 γρ. βούτυρο + επιπλέον για τη φόρμα
- 250 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
- 250 γρ. αμύγδαλα λευκά, σε σκόνη
- 4 αβγά
- 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για τη φόρμα
- 1/2 κ. γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1 σφηνάκι κονιάκ
- 12 φρέσκα σύκα, κομμένα στα 4
- 100 γρ. αλεύρι, για όλες τις χρήσεις (Για το κραμπλ)
- 80 γρ. αμύγδαλα λευκά, σε σκόνη (Για το κραμπλ)
- 100 γρ. ζάχαρη καστανή (Για το κραμπλ)
- 80 γρ. βούτυρο λιωμένο (Για το κραμπλ)