Κιουνεφέ με χαλούμι Κύπρου και μυζήθρα Κρήτης
by Madame Ginger

1'- 30'
0/5
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 180 gr ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 130 ml νερό (για το σιρόπι)
- 1/2 λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
- λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
- 200 gr μυζήθρα Κρήτης (για το κιουνεφέ)
- 200 gr
- 80 gr βούτυρο αγελάδος, λιωμένο (για το κιουνεφέ)
- 200 gr φύλλο κανταΐφι (για το κιουνεφέ)
- 2 gr φιστίκια Αιγίνης κοπανισμένα (για το σερβίρισμα)
- 180 gr ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 130 ml νερό (για το σιρόπι)
- 1/2 λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
- λεμόνι (φλούδα) (για το σιρόπι)
- 200 gr μυζήθρα Κρήτης (για το κιουνεφέ)
- 200 gr
- 80 gr βούτυρο αγελάδος, λιωμένο (για το κιουνεφέ)
- 200 gr φύλλο κανταΐφι (για το κιουνεφέ)
- 2 gr φιστίκια Αιγίνης κοπανισμένα (για το σερβίρισμα)